22 Haziran Dünya Köpeğini İşe Götürme Günü (Take Your Dog to Work Day)

22 Haziran - Dünya Köpeğini İşe Götürme Günü: Bu özel gün, iş yerlerine köpeklerin getirilmesini teşvik eder. Köpekler, sadık ve sevgi dolu dostlar olarak hayatımızda önemli bir yer tutarlar. Dünya Köpeğini İşe Götürme Günü, köpek sahiplerine evcil hayvanlarını iş yerine getirerek onlarla daha fazla zaman geçirme ve çalışma ortamlarında köpek dostu bir atmosfer yaratma fırsatı sunar. Bu etkinlik, köpek sahipleri arasında bağları güçlendirir ve köpeklerin iş yerindeki pozitif etkilerini vurgular.