22 Haziran Dünya Orion Takımyıldızı Günü (Onion Ring Day)

22 Haziran - Dünya Orion Takımyıldızı Günü: Orion Takımyıldızı, gökyüzünde kolayca tanınabilen ve mitolojik hikayelerle ilişkilendirilen bir takımyıldızdır. Dünya Orion Takımyıldızı Günü, bu gökyüzü oluşumunu kutlamak ve hakkında daha fazla bilgi edinmek için ayrılmıştır. İnsanlar, bu özel günde Orion Takımyıldızı'nı gözlemleyerek gökyüzü keşfine teşvik edilir. Astronomi meraklıları için harika bir fırsat olan bu gün, gökyüzündeki güzellikleri ve evrende var olan gizemleri kutlamayı amaçlar.