23 Aralık Dünya Seinfeld Festivus Günü (Festivus)

23 Aralık: Dünya Seinfeld Festivus Günü (Festivus)Dünya Seinfeld Festivus Günü, her yıl 23 Aralık'ta Amerikan televizyon dizisi Seinfeld'de yer alan "Festivus" adlı hayali bir kutlamayı anmak için kutlanan bir gündür. Festivus, Seinfeld dizisinde George Costanza'nın babasının icat ettiği ve Noel'den farklı olarak kutlanan bir alternatif tatil günüdür.
Festivus, geleneksel süslemeler ve hediyeler yerine metal bir direk, hava atma ve "Airing of Grievances" (Şikayetlerin Dile Getirilmesi) gibi alışılmadık ritüellerle karakterizedir. Dünya Seinfeld Festivus Günü, dizinin hayranlarını bir araya getirir ve eğlenceli bir şekilde Festivus ruhunu yaşamayı amaçlar.