23 Mart Dünya Onaylama Günü (OK Day)

Dünya Onaylama Günü, her yıl 23 Mart'ta kutlanır. Bu özel gün, başkalarının duygularını ve düşüncelerini önemseyerek onları desteklemeyi vurgular. Onaylama, insanların hislerini kabul etmek, takdir etmek ve anlamak anlamına gelir.
Dünya Onaylama Günü, insanları başkalarının duygularını anlamaya, empati kurmaya ve onları onaylamaya teşvik eder. Bu özel gün, güçlü iletişim becerileri ve sağlıklı ilişkiler oluşturma üzerine odaklanır. Dünya Onaylama Günü, insanları sevdikleriyle daha iyi bir bağlantı kurmaya teşvik eder ve daha destekleyici bir toplum oluşturmanın önemini hatırlatır.