24 Haziran Dünya Bir Tur Yüzme Günü (Swim a Lap Day)

24 Haziran - Dünya Bir Tur Yüzme Günü: Bu gün, yüzmenin sağlığa faydalarını ve su aktivitelerinin keyfini çıkarmak için ayrılmıştır. Yüzme, bedensel ve zihinsel sağlığımızı destekleyen harika bir egzersizdir. Dünya Bir Tur Yüzme Günü, insanları suya çekerek yüzme havuzlarında, plajlarda veya doğal su kaynaklarında bir tur atmaya teşvik eder. Bu etkinlik, yüzmenin sağlık üzerindeki olumlu etkilerini vurgulayarak insanların aktif bir yaşam tarzını teşvik etmeyi amaçlar.