31 Temmuz Dünya Nadir Bulunan Müzik Enstrümanı Günü

31 Temmuz - Dünya Nadir Bulunan Müzik Enstrümanı Günü: Bu özel gün, nadir ve ilginç müzik enstrümanlarının kültürel değerini ve özgünlüğünü kutlamak amacıyla düzenlenir. Müzik dünyasında pek duyulmayan, nadir bulunan enstrümanlar farklı sesleri ve çalım teknikleriyle ilgi çeker.
Dünya Nadir Bulunan Müzik Enstrümanı Günü, insanları bu enstrümanları keşfetmeye teşvik eder ve farklı müzik deneyimleri sunar. Konserler, enstrüman sergileri ve müzik atölyeleri gibi etkinliklerle bu özel gün kutlanır.