26 Ekim Dünya Ay Işığında Kurt Gibi Uluma Günü

26 Ekim - Dünya Ay Işığında Kurt Gibi Uluma Günü (Howl at the Moon Day and Night): Bu özel gün, doğaya olan bağlantımızı güçlendirmek ve içgüdülerimizi kutlamak amacıyla düzenlenir. Dünya Ay Işığında Kurt Gibi Uluma Günü, insanları geceleyin Ay'ı gözlemlemeye ve doğal çevreyle birlikte kurt gibi ulumaya teşvik eder.
Bu gün, açık havada olmak, Ay'ın parlaklığını izlemek ve kurt sesleri çıkararak doğayla etkileşimde bulunmak gibi etkinliklerle dolu bir gün olarak kutlanır. Ay'ın ışığı altında ulumak, içsel özgürlüğümüzü ve doğaya olan bağlılığımızı ifade etmek için bir ritüel olarak kabul edilir. Dünya Ay Işığında Kurt Gibi Uluma Günü, insanları doğayla uyum içinde olmaya teşvik eder, içsel seslerimizi ifade etmeyi ve doğanın güzelliklerini onurlandırmayı amaçlar.