29 Kasım Dünya E-Kart Günü (Electronic Greeting Card Day)

29 Kasım Dünya E-Kart Günü (Electronic Greeting Card Day), dijital kartlar ve mesajlar aracılığıyla sevdiklerimize duygusal ifadeler göndermeyi kutlamak için ayrılan bir gündür. Bu gün, insanları sevdikleriyle duygusal bağlarını güçlendirmeye, tebriklerini iletmeye ve sevgi dolu mesajlar göndermeye teşvik eder.
İnsanlar, bu günü e-kartlar veya sosyal medya platformları aracılığıyla sevdiklerine özel mesajlar göndererek veya kendi dijital kartlarını tasarlayarak kutlayabilirler. Dünya E-Kart Günü, teknolojinin iletişimdeki rolünü vurgulayarak insanları sevgi, takdir ve dostluk gibi duygusal bağları dijital platformlarda da sürdürmeye teşvik eder.