30 Kasım Dünya Bilgisayar Güvenliği Günü (Computer Security Day)

30 Kasım Dünya Bilgisayar Güvenliği Günü (Computer Security Day), bilgisayar kullanıcılarını dijital güvenlik konusunda bilinçlendirmeyi amaçlayan bir gündür. Bu gün, insanları bilgisayarlarındaki verilerin ve kişisel bilgilerin güvenliğini sağlamaya teşvik eder.
İnsanlar, bu günü bilgisayarlarının güvenlik önlemlerini gözden geçirerek, güçlü şifreler kullanarak veya güvenlik yazılımlarını güncelleyerek kutlayabilirler. Dünya Bilgisayar Güvenliği Günü, siber tehditlere karşı bilinçli olmayı ve dijital dünyada güvende kalmanın önemini vurgulayarak insanları bilgisayar güvenliği konusunda daha dikkatli olmaya teşvik eder.