13 Kasım Dünya Dünya Nezaket Günü (World Kindness Day)

13 Kasım Dünya Nezaket Günü (World Kindness Day), insanların nezaket ve hoşgörü değerlerini vurgulayan bir gündür. Bu özel gün, insanları başkalarına nazik davranmaya teşvik eder ve küçük jestlerle dünyayı daha iyi bir yer haline getirmeyi hedefler.
Nezaket Günü, bir gülümseme, bir teşekkür veya başkalarına yardım etmek gibi basit eylemlerle insanları etkileşimlerinde daha nazik olmaya teşvik eder. Bu gün, empati ve anlayışın önemini hatırlatır ve küçük bir nezaketin başkalarının hayatında nasıl büyük bir fark yaratabileceğini gösterir.