5 Temmuz Dünya İşkolikler Günü (Workaholics Day)

5 Temmuz - Dünya İşkolikler Günü: Bu gün, sürekli çalışma ve işe olan bağımlılığın üzerine düşünmeyi ve iş-yaşam dengesini hatırlatmayı amaçlar. Dünya İşkolikler Günü, insanları işten uzaklaşıp dinlenmeye ve keyifli vakit geçirmeye teşvik eder.
Çalışma hayatının önemli olduğu kadar, dinlenme, hobilerle ilgilenme ve sosyal ilişkilere zaman ayırmak da önemlidir. Bu gün, işkoliklik durumunu fark etmeyi ve sağlıklı çalışma alışkanlıkları geliştirmeyi destekler.