18 Temmuz Dünya Sigortaya Önem Verenlerin Günü (Insurance Nerd Day)

18 Temmuz - Dünya Sigortaya Önem Verenlerin Günü: Bu özel gün, sigortanın önemini vurgulamak ve sigorta konularına dikkat çekmek amacıyla düzenlenir. Sigorta, insanları beklenmedik olaylara karşı korur ve maddi güvence sağlar.
Dünya Sigortaya Önem Verenlerin Günü, insanları sigorta poliçeleri hakkında bilinçlendirmeyi ve doğru sigorta seçimlerinin önemini hatırlatmayı amaçlar. Bu gün, sigortaya önem verenlerin bir araya gelerek deneyimlerini paylaşması ve sigorta farkındalığını artırması için bir fırsattır.