28 Temmuz Dünya Çikolatalı Süt Günü (Milk Chocolate Day)

28 Temmuz - Dünya Çikolatalı Süt Günü: Bu özel gün, lezzetli ve besleyici bir içecek olan çikolatalı sütü kutlamak için ayrılmıştır. Çikolatalı süt, sütün içine eklenen çikolata aromasıyla zenginleştirilen bir içecektir.
Dünya Çikolatalı Süt Günü, insanları çikolatalı süt içmeye teşvik eder ve bu lezzetli içeceği kutlar. Çikolatalı süt severler, bu günü favori markaların çikolatalı sütlerini içerek veya evde kendi çikolatalı süt tariflerini deneyerek kutlayabilirler.