Bilgisayar Öğretim Teknolojileri Yüksek Lisans Programı Nedir

Bilgisayar Ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Yüksek Lisans Programı, bilgisayar teknolojilerinin eğitim süreçlerinde etkili bir şekilde kullanılmasını araştıran bir programdır. Bu programda, eğitimde bilgisayar tabanlı araçlar ve uygulamalar, öğretim teknolojileri entegrasyonu, dijital öğrenme ortamları, çevrimiçi eğitim yöntemleri ve e-öğrenme platformları gibi konular ayrıntılı olarak incelenir.

Mezunlar, eğitim teknolojileri uzmanı, e-öğrenme tasarımcısı, eğitim materyali geliştirici veya eğitim teknolojileri danışmanı gibi rollerde çalışabilirler. Çalışma alanları arasında eğitim kurumları, e-öğrenme şirketleri, özel eğitim kuruluşları ve devlet kurumları yer alır.