Devlet Hastanelerinde Aile Danışmanı Var Mı?

Devlet Hastanelerinde
Aile Danışmanı Var Mı?

Devlet hastanelerinde aile danışmanı olup olmadığı, hastane ve ülkenin sağlık hizmetleri organizasyonuna bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Bazı ülkeler ve sağlık hizmetleri sistemleri, devlet hastanelerinde aile danışmanlığı hizmetleri sunabilir, özellikle ruh sağlığı ve zihinsel sağlık hizmetlerinin bir parçası olarak.

Ancak, aile danışmanlığı hizmetlerinin genellikle özel pratisyenler, danışmanlık merkezleri, aile hizmetleri ajansları, okullar veya toplum sağlık merkezleri gibi diğer ayarlar içinde bulunduğunu görmek daha yaygındır.

Aile danışmanlığı hizmetlerinin sizin bölgenizdeki devlet hastanelerinde mevcut olup olmadığını öğrenmek için, yerel sağlık hizmetleri kuruluşunuzla veya ilgili hastane ile iletişim kurmanız en iyisidir.

Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız: Aile Danışmanlığı Eğitimi Sertifikası