Eviews İle Uygulamalı Ekonometri Eğitimi Sertifika Programı Nedir?

Eviews, ekonometrik analiz ve tahminleri yapmak için kullanılan bir yazılımdır. Eviews İle Uygulamalı Ekonometri Eğitimi Sertifika Programı, katılımcılara Eviews yazılımını kullanarak ekonometrik analizleri ve tahminleri gerçekleştirmeyi öğretir. Bu programın tamamlanmasının ardından, katılımcılar Eviews yazılımı kullanarak ekonometrik analizleri ve tahminleri yapabilme becerisine sahip olacaklardır. Ayrıca, ekonometri ve istatistik alanında bir temel oluşturacak bilgilere de sahip olacaklardır.

Sertifika Programına Bakınız.

Eviews İle Uygulamalı Ekonometri Eğitimi Sertifika Programı