Solidworks Eğitimi Sertifika Programı Nedir?

SolidWorks, bir 3D CAD yazılımıdır ve üç boyutlu modelleme, montaj oluşturma ve çizim yapma gibi birçok tasarım alanında kullanılır. SolidWorks eğitim programı, katılımcılara bu yazılımı kullanarak tasarım yapmanın temellerini ve ileri seviye teknikleri öğretir. Bu eğitim programı, SolidWorks kullanarak gerçek hayatta uygulanabilecek tasarım projeleri oluşturma becerisi kazandırmayı amaçlamaktadır.

Aşağıda, SolidWorks eğitimi sertifika programı içeriği hakkında daha ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz:

• SolidWorks arayüzü ve temelleri
  • 2D ve 3D tasarım araçları
  • Montaj oluşturma ve düzenleme
  • Malzeme özellikleri ve parça analizi
  • Geometri analizi
  • Simülasyonlar ve testler
  • Animasyonlu parça ve montaj oluşturma
  • Çizim yapma ve özellikleri
  • Proje tasarımı ve geliştirme yöntemleri
  • SolidWorks API (uygulama programlama arabirimi)
  • VBA (Visual Basic for Applications) temelleri

SolidWorks eğitimi sertifikası, katılımcıların SolidWorks'te tasarım yapabilme becerilerini kanıtlar ve onları tasarım endüstrisindeki birçok iş fırsatı için hazırlar.

Sertifika Programına Bakınız.

Solidworks Eğitimi Sertifika Programı