İşletmeler Açısından Temel 6331 Sayılı İSG Sertifika Programı Nedir?

6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu, işyerlerinde çalışanların sağlığı ve güvenliğinin korunmasına yönelik bir yasal düzenlemedir. İşletmeler Açısından Temel 6331 Sayılı İSG Sertifikası, bu kanuna uygun olarak iş sağlığı ve güvenliği konularında bilgi sahibi olmayı ve uygulamaları gerçekleştirmeyi amaçlayan bir sertifikadır.

Bu sertifika programının içeriği, iş sağlığı ve güvenliği yasal mevzuatı, iş kazaları ve meslek hastalıkları, risk analizi, acil durum planları, iş sağlığı ve güvenliği kültürü oluşturma, işyerinde sağlık ve güvenlik faaliyetleri, iş sağlığı ve güvenliği denetimleri, iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemleri, iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri ve çalışanların sağlık muayeneleri gibi konuları kapsar.

Sertifika programı, iş sağlığı ve güvenliği konusunda yasal yükümlülükleri yerine getirmek isteyen işletme yöneticileri, iş sağlığı ve güvenliği uzmanları, iş güvenliği teknisyenleri ve diğer ilgili personeller için uygundur. Program sonunda başarılı olan katılımcılar, İşletmeler Açısından Temel 6331 Sayılı İSG Sertifikası almaya hak kazanırlar.

Sertifika Programına Bakınız.

İşletmeler Açısından Temel 6331 Sayılı İSG Sertifika Programı