Okul Öncesi Beslenme Modülü Nedir

Okul Öncesi Beslenme Modülü, okul öncesi dönemdeki çocukların sağlıklı beslenme alışkanlıklarını kazanmalarına ve doğru besin seçimleri yapmalarına yardımcı olmayı amaçlayan bir eğitim modülüdür. Bu modül, okul öncesi çocukların büyüme, gelişme ve sağlıklı beslenme ihtiyaçlarını anlama konusunda eğitim verir. Ayrıca modül, okul öncesi kurum ve çalışanlarına, sağlıklı beslenme politikalarını uygulama, beslenme eğitimi sunma ve çocukları sağlıklı beslenme alışkanlıklarına yönlendirme konularında rehberlik sağlar.