Teknoloji Tasarımı ve Programlama Eğitimi Sertifika Programı Nedir?

Teknoloji Tasarımı ve Programlama Eğitimi Sertifika Programı hakkında bilgi verebilirim. Teknoloji Tasarımı ve Programlama Eğitimi Sertifika Programı, katılımcılara bilgisayar programlama dillerinin temellerini öğrenme fırsatı sunar.

Programın amacı, katılımcılara çeşitli programlama dilleri, veritabanı yönetimi, web geliştirme ve mobil uygulama geliştirme gibi konular hakkında bilgi ve beceriler kazandırmaktır. Programın içeriği şu konuları kapsayabilir:

• Bilgisayar programlama dilleri: Python, Java, C++, vb. Veritabanı yönetimi: Veri tabanı oluşturma, güncelleme, veri tabanı bağlantısı vb.
  • Mobil uygulama geliştirme: Android ve iOS platformları için uygulama geliştirme
  • Yapay zeka ve makine öğrenmesi: Temel kavramlar, algoritmalar, sınıflandırma, kümeleme, doğrusal ve lojistik regresyon vb.
  • Proje yönetimi: Proje planlama, risk yönetimi, proje takibi ve kontrolü

Programın sonunda, katılımcılar, gerçek hayatta kullanılabilecek uygulamalar oluşturma konusunda deneyim kazanarak, programlama dilleri ve teknolojileri hakkında bilgi ve becerilerini geliştirerek, bir sertifika almaya hak kazanırlar.

Sertifika Programına Bakınız.

Teknoloji Tasarımı ve Programlama Eğitimi Sertifika Programı