12 Şubat Dünya Bilgisayarını Temizleme Günü

12 Şubat her yıl "Dünya Bilgisayarını Temizleme Günü" olarak kutlanır. Bu gün, bilgisayarınızın temizliğini yapmanızı ve dijital dünyada düzen ve etkinlik sağlamanızı teşvik etmek amacıyla düzenlenir. Bilgisayarlarımız zamanla dosya birikimine, gereksiz uygulamalara ve karmaşık düzenlemelere maruz kalır. Bu özel gün, insanları bilgisayarlarını temizlemeye teşvik eder, gereksiz dosyaları silmelerini, masaüstünü düzenlemelerini ve performansı artırmalarını sağlar. İnsanlar, bilgisayarlarında bir temizlik yapabilir, dosyaları düzenleyebilir veya güvenli bir şekilde gereksiz uygulamaları kaldırabilirler. Aynı zamanda bu gün, dijital dünyada düzen ve verimliliği vurgulayarak insanları bilgisayarlarını daha etkin bir şekilde kullanmaya teşvik eder.