23 Mart Dünya Köpek Yavrusu Günü (Puppy Day)

Dünya Köpek Yavrusu Günü, her yıl 23 Mart'ta kutlanır. Bu özel gün, köpek yavrularının sevimliliğini ve evlat edinme fırsatlarını vurgulamak için düzenlenir. Köpek yavruları, sevgi dolu, sadık ve oyun dolu dostlar olarak bilinir. Dünya Köpek Yavrusu Günü, insanları köpek yavrusu sahiplenmeye teşvik eder ve onlara sevgi dolu bir yuva sağlamayı hatırlatır.
Bu özel gün, köpek yavrusu barınaklarını ziyaret etmek, köpek yavrularıyla oyunlar oynamak veya köpek sahipleriyle köpek yavruları hakkında deneyimlerini paylaşmak gibi etkinlikler içerir. Dünya Köpek Yavrusu Günü, köpek yavrularının sevgi dolu bir ev bulmasına yardımcı olmak ve insanları hayvan sahiplenmeye teşvik etmek amacıyla kutlanır.