21 Aralık Dünya Çirkin Süveter Giyme Günü (Ugly Sweater Day)

21 Aralık: Dünya Çirkin Süveter Giyme Günü (Ugly Sweater Day)Dünya Çirkin Süveter Giyme Günü, her yıl 21 Aralık'ta eğlence amaçlı olarak çirkin ve komik süveterler giyme geleneğini kutlamak için düzenlenen bir gündür. Bu gün, insanları kış mevsiminde eğlenceli, renkli ve abartılı desenlere sahip süveterler giymeye teşvik eder. Çirkin süveterler, genellikle parlak renkler, yaldızlı süslemeler, büyük desenler ve komik figürlerle süslenir. Dünya Çirkin Süveter Giyme Günü, insanları neşeli bir atmosferde bir araya getirir ve espri anlayışını kutlar.