25 Mart Dünya Waffle Günü (Waffle Day)

Dünya Waffle Günü, her yıl 25 Mart'ta kutlanır. Bu özel gün, lezzetli ve çıtır çıtır waffle'ları kutlamak için düzenlenir. Waffle, kare veya yuvarlak şekilli, kabarık ve çizgili bir hamur işidir ve genellikle kahvaltıda veya atıştırmalık olarak tüketilir.
Dünya Waffle Günü, insanları waffle yapmaya teşvik eder, farklı waffle tariflerini denemeye yönlendirir ve waffle severlerin bir araya gelmesini sağlar. Bu özel gün, waffle yapımıyla ilgili etkinlikler, waffle restoranlarından indirimler veya waffle yarışmaları gibi etkinlikleri içerir. Dünya Waffle Günü, waffle severlerin lezzetli bir tatlı atıştırmalığı kutlaması ve waffle'ın eşsiz tadını deneyimlemesi için bir fırsattır.