21 Ekim Dünya Düğme Sayma Günü (Count your Buttons Day)

21 Ekim - Dünya Düğme Sayma Günü (Count Your Buttons Day): Bu özel gün, düğmeleri keşfetmek ve farklı düğmelerin çeşitliliğini kutlamak amacıyla düzenlenir. Dünya Düğme Sayma Günü, insanları giysilerindeki düğmeleri fark etmeye, düğme koleksiyonları oluşturmaya veya kendilerine özgü bir düğme tasarlamaya teşvik eder. Bu gün, giysilerdeki düğmeleri saymak, farklı düğme stillerini araştırmak veya düğmelerle ilgili el sanatları yapmak gibi etkinliklerle dolu bir gün olarak kutlanır. Düğmeler, giysilerin fonksiyonel ve dekoratif bir unsuru olarak önemlidir. Dünya Düğme Sayma Günü, insanları detaylara dikkat etmeye teşvik eder, el sanatlarına ilgi duymayı ve kişisel tarzlarını ifade etmeyi amaçlar.