21 Mayıs Dünya Yoda Gibi Konuşma Günü (Talk Like Yoda Day)

Dünya Yoda Gibi Konuşma Günü, her yıl 21 Mayıs'ta kutlanır. Bu özel gün, Star Wars evreninin ünlü karakteri Yoda'nın konuşma tarzını taklit etmeyi amaçlar. Yoda, kendine özgü bir dil kullanarak cümleleri tersine çevirir ve farklı bir vurguyla konuşur.
Dünya Yoda Gibi Konuşma Günü, insanları eğlenceli bir şekilde Yoda gibi konuşmaya teşvik eder. Bu özel gün, Yoda'nın ünlü repliklerini paylaşma, sosyal medyada Yoda temalı içerikler oluşturma veya Yoda kostümü giyme gibi etkinlikleri içerir. Dünya Yoda Gibi Konuşma Günü, Star Wars hayranlarını bir araya getirir ve Yoda'nın benzersiz karakterini kutlar.