6 Mayıs Dünya Günü İçecekle Geçirme Günü (Beverage Day)

Dünya Günü İçecekle Geçirme Günü, her yıl 6 Mayıs'ta kutlanır. Bu özel gün, insanları çeşitli içeceklerin tadını çıkarmaya, yeni içecekler keşfetmeye ve içecek kültürünü kutlamaya teşvik eder. İçecekler, sosyal etkileşimlerde, özel kutlamalarda veya günlük hayatta keyif veren birer unsur olarak önemli bir rol oynar.
Dünya Günü İçecekle Geçirme Günü, insanları kahve, çay, meyve suyu, alkollü içecekler, smoothie veya benzeri içecekleri denemeye teşvik eder.