22 Mart Dünya Uluslararası Boş İş Günü (International Goof Off Day)

Dünya Uluslararası Boş İş Günü, her yıl 22 Mart'ta kutlanır. Bu özel gün, stresli ve yoğun çalışma temposundan uzaklaşıp eğlenceye ve rahatlama anlarına odaklanmak için bir fırsat sunar. Uluslararası Goof Off Day, insanları günlük rutinlerinden uzaklaşmaya teşvik eder, eğlenceli etkinliklere zaman ayırmayı hatırlatır.
Bu özel gün, esprili etkinliklere katılmak, komik videolar izlemek, arkadaşlarla keyifli vakit geçirmek gibi aktiviteler içerir. Dünya Uluslararası Boş İş Günü, insanları günlük stresten uzaklaşarak biraz eğlenmeye ve rahatlamaya teşvik eder.