20 Kasım Dünya Absürtlük Günü (National Absurdity Day)

20 Kasım Dünya Absürtlük Günü (National Absurdity Day), mantık dışı ve tuhaf olayları kutlamak için ayrılan özel bir gündür. Bu gün, insanları sıradışı ve komik olaylara odaklanmaya teşvik eder. Absürt bir mizah anlayışını yansıtan etkinlikler, şakalar veya absürt aktivitelerle insanlar eğlenebilirler.
Dünya Absürtlük Günü, hayatın ciddiyetini bir kenara bırakarak insanlara gülmece ve eğlence dolu anlar sunar. Aynı zamanda, insanların yaratıcılıklarını ve hayal güçlerini serbest bırakmalarını teşvik ederek rutinlerinden bir mola verme fırsatı sunar.