23 Nisan Dünya İmkansız Astronot (Doctor Who) Günü

Dünya İmkansız Astronot (Doctor Who) Günü, her yıl 23 Nisan'da Doctor Who adlı popüler bilim kurgu dizisini kutlamayı amaçlar. Bu özel gün, Doctor Who hayranlarını bir araya getirerek dizinin etkisini ve kültürel önemini kutlar.
Doctor Who, zaman yolculuğu yapan, evreni keşfeden ve maceralara atılan bir karakter olan Doktor'un hikayesini anlatır. Dünya İmkansız Astronot Günü, insanları Doctor Who'nun heyecan dolu dünyasına dalmaya, bölümler izlemeye veya karakter kostümleri giymeye teşvik eder. Bu özel gün, Doctor Who fanları için etkinlikler, cosplay etkinlikleri veya tartışma grupları gibi etkinlikleri içerir. Dünya İmkansız Astronot Günü, Doctor Who evrenini kutlayarak hayranları bir araya getirir ve dizinin mirasını kutlar.