24 Temmuz Dünya Kuzenler Günü (Cousins Day)

24 Temmuz - Dünya Kuzenler Günü: Bu özel gün, kuzenlik ilişkilerini kutlamak ve kuzenler arasındaki bağı güçlendirmek amacıyla düzenlenir. Kuzenler, aynı büyükanne ve büyükbaba tarafından veya akraba bağlarıyla birbirine bağlı olan kişilerdir.
Dünya Kuzenler Günü, insanları kuzenleriyle bir araya gelmeye, anılarını paylaşmaya ve kuzenler arasındaki ilişkileri onurlandırmaya teşvik eder. Bu gün aile birliğini güçlendirmenin önemini vurgular ve kuzenler arasındaki sevgiyi kutlar.