6 Ağustos Dünya Ferah Nefes Günü (Fresh Breath Day)

6 Ağustos - Dünya Ferah Nefes Günü (Fresh Breath Day): Bu özel gün, taze ve hoş bir nefese sahip olmanın önemini vurgulamak için düzenlenir. Ferah bir nefes, kendine güveni artırır, sosyal etkileşimlerde önemli bir rol oynar ve sağlıklı bir ağız sağlığının işaretidir.
Dünya Ferah Nefes Günü, insanları ağız hijyenine özen göstermeye, dişlerini düzenli olarak fırçalamaya ve ferah bir nefes için gerekli önlemleri almayı teşvik eder. Bu gün aynı zamanda diş hekimlerini ziyaret etmeyi hatırlatarak sağlıklı bir ağız bakımının önemini vurgular.