26 Mayıs Dünya Dünya Lindy Hop Dansı Günü (World Lindy Hop Day)

Dünya Lindy Hop Dansı Günü, her yıl 26 Mayıs'ta kutlanır. Lindy Hop, caz müziği eşliğinde dans edilen canlı ve enerjik bir swing dansıdır. Bu özel gün, insanları Lindy Hop dansıyla tanışmaya, dans etmeye ve bu eğlenceli dansın coşkusunu paylaşmaya teşvik eder.
Dünya Lindy Hop Dansı Günü, dans etmekten hoşlanan insanları bir araya getirir, dans etmek için etkinliklere katılmaya teşvik eder ve Lindy Hop kültürünü kutlar. Bu özel günde, dans etme etkinlikleri, Lindy Hop gösterileri veya Lindy Hop dansını öğrenme kursları düzenlenebilir.