26 Nisan Dünya Cepte Şiir Taşıma Günü (Poem in Your Pocket Day)

Dünya Cepte Şiir Taşıma Günü, her yıl 26 Nisan'da kutlanır. Bu özel gün, şiirin gücünü kutlamayı amaçlar. İnsanları şiir okumaya, paylaşmaya ve taşımaya teşvik eder. Dünya Cepte Şiir Taşıma Günü, insanları sevdikleri şiirleri cep telefonları, cüzdanlar veya ceplerinde taşımaya teşvik eder.
Bu özel gün, şiir okuma etkinlikleri, şiir yarışmaları veya şiir paylaşma etkinlikleri gibi etkinlikleri içerir. Dünya Cepte Şiir Taşıma Günü, insanları şiirin güzelliğini keşfetmeye ve duygularını ifade etmek için bu sanatsal ifade şeklini kullanmaya teşvik eder.