11 Mayıs Dünya İstediğin Şeyi Yeme Günü (Eat What You Want Day)

11 Mayıs, her yıl kutlanan Dünya İstediğin Şeyi Yeme Günü'dür. Bu özel gün, insanlara yiyecek tercihlerinde özgür olma ve istedikleri herhangi bir şeyi yeme hakkı tanır. Diyet veya kısıtlamalar düşünülmeden, insanlar istedikleri yiyecekleri keyifle tüketebilirler.
Fast food, tatlılar, çikolata, pizza veya favori atıştırmalıklarını seçmek tamamen kişinin tercihine bağlıdır. Dünya İstediğin Şeyi Yeme Günü, insanlara yiyeceklerle ilgili zevklerini kutlama ve şimdilik diyet kurallarını bir kenara bırakma fırsatı sunar. Herkes, bu özel günü kendi isteğine ve zevkine göre kutlayabilir ve damak tadını tatmin edebilir.