4 Mayıs Dünya Pantolon Giymeme Günü (No Pants Day)

Dünya Pantolon Giymeme Günü, her yıl 4 Mayıs'ta kutlanır. Bu özel gün, insanları geleneksel olarak pantolon giymek yerine rahatlayarak ve farklı bir tarzla dolaşmaya teşvik eder. No Pants Day, eğlence ve mizah amaçlı bir etkinlik olup insanları güldürmeyi ve sıradanlık rutininden biraz uzaklaşmayı hedefler.
Bu özel gün, insanların günlük aktivitelerine devam ederken altlarına pantolon giymemelerini ve bu durumu coşkuyla kutlamalarını içerir. No Pants Day, insanların kendilerini özgür ve rahat hissetmelerini, toplumsal normlardan biraz uzaklaşarak sıradışı bir deneyim yaşamalarını teşvik eder.