Dünya Bir Dakika Boyunca Gülme Günü

Dünya Bir Dakika Boyunca Gülme Günü, her yıl 14 Nisan'da kutlanır. Bu özel gün, insanları stresi azaltmaya, endorfin salgılamaya ve mutluluk duygularını artırmaya teşvik eder. Bir dakika boyunca gülme egzersizi yapmak, insanların daha pozitif bir ruh hali elde etmelerini sağlar.
Dünya Bir Dakika Boyunca Gülme Günü, insanları komik videolar izlemeye, komik hikayeler paylaşmaya veya gülme egzersizleri yapmaya teşvik eder. Bu özel gün, insanları bir araya getirerek neşe, kahkaha ve olumlu enerjiyi paylaşmaya yönlendirir. Dünya Bir Dakika Boyunca Gülme Günü, gülmenin sağlık üzerindeki olumlu etkilerini kutlar ve insanları günlük yaşamın stresinden uzaklaşmaya teşvik eder.