7 Ocak Dünya Koca Kafalı Figür Günü (Bobblehead Day)

7 Ocak her yıl "Dünya Koca Kafalı Figür Günü" olarak kutlanır. Bu gün, bobblehead olarak da bilinen koca kafalı figürlerin popülerliğini ve eğlencesini kutlamak için ayrılır. Bobblehead, genellikle sporcuların, ünlülerin veya karakterlerin küçük bir figürünü temsil eden bir oyuncaktır. Bu oyuncakların özelliği, kocaman bir başa ve sallanan bir kafaya sahip olmalarıdır. İnsanlar, bu özel günde bobblehead figürlerini koleksiyonlarına ekleyebilir, bu oyuncakları hediye olarak alabilir veya kendi benzerlerini yapabilirler. Bu gün aynı zamanda eğlence ve nostaljiyi paylaşmak için bir fırsat sunar.