14 Aralık Dünya Resmi Kayıp ve Bulundu Günü

14 Aralık: Dünya Resmi Kayıp ve Bulundu Günü (Official Lost and Found Day)Dünya Resmi Kayıp ve Bulundu Günü, kaybolan eşyaların bulunması ve sahiplerine geri verilmesini kutlamak için her yıl 14 Aralık'ta dünya çapında kutlanan bir gündür.
Bu gün, kayıp eşyaların sahiplerini bulmak ve kaybolan eşyaları sahiplerine teslim etmek için kurumlar, belediyeler ve diğer kuruluşlar tarafından organize edilen etkinliklerle işaretlenir. Bu, insanlara kaybolan eşyaları geri almak için bir fırsat sunar ve toplumdayardımlaşma ve dürüstlüğü vurgular.