A1 Seviye İngilizce Eğitimi Sertifikası Nedir

A1 Seviye İngilizce sertifikası, İngilizce öğrenmeye yeni başlayanlar için tasarlanmış bir sertifikadır. Bu sertifika, temel İngilizce dil becerilerini ve günlük yaşamda kullanılan basit ifadeleri anlama, okuma, yazma ve konuşma konusunda yeterlilik sağlar.

A1 seviye İngilizce sertifikası, dil öğrenme yolculuğunun başlangıcında yer alan öğrenciler için tasarlanmıştır. Bu seviyede, öğrenciler temel İngilizce kelime dağarcığını öğrenirler ve günlük konuşmaları anlayabilirler. Ayrıca, okuma, yazma ve konuşma becerilerini geliştirmek için temel dilbilgisi kurallarını öğrenirler.

A1 seviyesi, Avrupa Dil Portföyü (CEFR) ölçütlerine göre en düşük seviyedir. Bu seviyede, öğrencilerin İngilizce dilinde aşağıdaki konularda temel bir anlayışa sahip olmaları beklenir: Basit ifadeleri anlama ve kullanma Kendini tanıtma ve başkalarıyla tanışma Alışveriş yapma Yön sorma ve talimatları takip etme, basit sorular sorma ve cevap verme basit metinleri okuma ve anlama Kendi hakkında basit bilgi verme A1 seviye İngilizce sertifikası, İngilizce öğrenmeye yeni başlayanlar için temel bir adımdır ve daha yüksek seviyelerdeki dil sertifikalarına ilerleme için önemli bir temel oluşturur.

Sertifika Programına Bakınız.

A1 Seviye İngilizce Eğitimi Sertifikası