Avrupa Etütleri Yl. Prg. Nedir / Ne İş Yapar ?

Avrupa Etütleri Yüksek Lisans Programı, Avrupa'nın kültürel, tarihi, sosyal ve siyasi boyutlarını inceleyen bir lisansüstü programdır. Bu program, öğrencilere Avrupa kültürünü, Avrupa tarihini, Avrupa entegrasyonunu ve Avrupa toplumlarının yapılarını anlama fırsatı sunar. Mezunlar, kültürel projelerde çalışabilir, araştırma kurumlarında görev alabilir, kültür politikalarının geliştirilmesine katkıda bulunabilir ve Avrupa ile ilgili çalışmaları yönlendirebilirler.