Ayakkabı Tasarım ve Üretimi Önlisans Programı Nedir

Ayakkabı Tasarım ve Üretimi Önlisans Programı, ayakkabı tasarlama, ayakkabı üretimi süreçleri, malzeme seçimi, moda trendleri ve ayakkabı pazarlaması gibi konuları içeren bir programdır. Bu program, öğrencilere ayakkabı tasarımı, desen oluşturma, prototip üretimi, ayakkabı üretim teknikleri ve ayakkabı endüstrisiyle ilgili temel bilgileri sağlar.

Bu programı tamamlayan mezunlar, ayakkabı tasarım stüdyolarında, ayakkabı üretim atölyelerinde, ayakkabı markalarında veya kendi ayakkabı markalarını kurarak çalışabilirler. Ayakkabı tasarımı yapabilir, prototipler üretebilir, üretim sürecini yönetebilir ve ayakkabı modellerinin pazarlanması konusunda çalışmalar yapabilirler.