Çağrı Merkezi Hizmetleri Önlisans Programı Nedir / Ne İş Yapar / Çalışma Alanları?

Çağrı Merkezi Hizmetleri Önlisans Programı, çağrı merkezi işleyişi, müşteri hizmetleri, iletişim becerileri, çağrı yönetimi ve müşteri ilişkileri gibi konuları içeren bir programdır. Bu program, öğrencilere çağrı merkezi operasyonları, telefon ve yazılı iletişim becerileri, sorun çözme yetenekleri ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensipleri gibi konuları kapsar.

Bu programı tamamlayan mezunlar, çağrı merkezlerinde, müşteri hizmetleri departmanlarında veya destek birimlerinde çalışabilirler. Müşteri taleplerini karşılayabilir, telefon veya yazılı iletişim kanalları aracılığıyla müşterilere destek sağlayabilir, sorunları çözebilir ve müşteri memnuniyetini sağlamak için çaba gösterebilirler.