C1 Seviye İngilizce Eğitimi Sertifikası

(339)

C1 Seviye İngilizce Eğitimi Sertifikası

₺1.440,00

Kendi İngilizce seviyenizi değerlendirmenize ya da bir öğretmenin öğrencisinin seviyesini değerlendirmesine yardımcı olur.

Öne Çıkanlar

• Eğitime Hemen Başla
  • Edevletten Transkriptli Sertifika
  • Tüm Cihazlardan 7/24 Erişim

İngilizce C1 Seviyesi ile neler yapabilirsiniz?

Yapılabilecek şeylerin listesi, öğretim amaçları doğrultusunda küçük parçalara ayrılmıştır. Daha ayrıntılı olan bu yetenek sıralaması, kendi İngilizce seviyenizi değerlendirmenize ya da bir öğretmenin öğrencisinin seviyesini değerlendirmesine yardımcı olur. Örneğin, C1 İngilizce seviyesindeki bir öğrenci, B2 seviyesindeki bir öğrencinin yapabildiği her şeyi ve ek olarak şunları yapabilir:

• Motive olmuş ve başarılı bir ekip oluşturma dâhil olmak üzere başarıyla ilgili ayrıntılı konularda fikir alışverişinde bulunabilir.
  • En sevilen tablolar ve mimari tasarımlarla ilgili ayrıntılı olarak konuşabilir.
  • Toplumsal sorunlar, sorunların muhtemel çözümleri ve şirketlerin ne gibi bir rol oynayabileceği ile ilgili konularda tartışabilir.
  • Muhafaza, sürdürülebilirlik ve doğanın korunması ile ilgili tartışmalara katılabilir.
  • Haberlerdeki olay ve sorunlar ve bunların insanlarla şirketleri nasıl etkilediği hakkında konuşabilir.
  • İş değiştirme ve tehlikeli sporlar yapma dâhil olmak üzere hayattaki risklerle ilgili konuşabilir.
  • Eğitimle okulların çeşitli formlarını karşılaştırıp kıyaslayabilir.
  • İğneleme gibi zor tarzlar da dâhil olmak üzere değişik espri çeşitleri ile ilgili fikir alışverişinde bulunabilir.
  • Direkt, dolaylı, resmi ve resmi olmayan tarzlar dâhil olmak üzere çeşitli iletişim stillerini anlayabilir.
  • İş ve özel yaşam dengesi ve ev ortamı dâhil olmak üzere yaşam kalitesi ile ilgili hususlarda fikir alışverişinde bulunabilir.
  • Sivil başkaldırma gibi etikle ilgili konuları anlayıp bu konularda tartışabilir.

EĞİTİM SÜRESİ

36 Uzaktan Eğitim Saati Sürecektir.

Eğitim sonunda elde edeceğiniz sertifikanız ile mesleki gelişiminize katkıda bulunabilirsiniz. Bu tür eğitimler destekleyici faaliyetler sınıfında bulunmaktadır. Gelişiminize katkıda bulunarak almaya hak kazandığınız sertifikanızı öz geçmişinize ekleyerek kullanabilirsiniz. Belgeniz üniversite onaylı ve e-Devlet'te sorgulanabilir ayrıca Türkiye' de İlk defa Transkriptle birlikte e-Devlet'ten Görüntülenecektir.

Yabancı dil sertifikaları, yabancı dil becerilerini kanıtlamaya yönelik olarak hazırlanmıştır. Genellikle yabancı dil öğrenmek isteyenler tarafından tercih edilir. Yabancı dil sertifikaları kendini geliştirmek isteyen veya dil beceresini kanıtlamak isteyen herkes tarafından tercih edilebilir.

Bazı yabancı dil eğitimlerimiz yabancı dil öğrenenlerin yanı sıra, yabancı dilini iş veya eğitim amaçları için kullanan kişiler için de tasarlanmıştır.

Eğitime Nasıl Katılabilirim ?

'Eğitime Katıl '' butonuyla kaydınızı tamamlayabilirsiniz. Sistem sizi yönlendirmektedir. Ödeme işleminizi Banka/Kredi Kartı ile veya Havale EFT yöntemiyle tamamlayabilirsiniz. Ödemenizi Kredi Kartı ile yaparsanız sisteminiz otomatik olarak 60-120 saniye içerisinde öğrenci numaranızı oluşturularak SMS olarak giriş bilgilerinizi size iletecektir , EFT / Havale Ödemeleri mesai saatleri içerisinde yaparsanız sisteminiz aynı gün , mesai dışı yaparsanız ilk mesai gününde açılıp giriş bilgileriniz sms olarak size ulaşacaktır. Sistem aşamalarını Öğrenci Paneliniz üzerinden görüntüleyebilirsiniz ve ayrıca SMS olarak tüm bilgilendirmeler tarafınıza ulaşacaktır.

SÜREÇ HAKKINDA:

• Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi onaylı sertifika elde edebileceğiniz bir kişisel ve mesleki gelişim programıdır.
  • Derslerin işlenişinde uzaktan eğitim yönetmeliği geçerli olacaktır.
  • Eğitim başlangıç ve bitiş tarihleri arasında tüm ders videoları 7/24 açık olup dileğiniz zaman aralığında istediğiniz kadar izleyebilirsiniz.
  • Kayıt itibariyle kullanıcı adı ve şifre SMS yoluyla iletilmektedir.
  • Sınavlar internet üzerinden Avrupa online sınav uygulama kriterlerine göre gerçekleştirilecektir. Çoktan seçmeli test şeklindedir.
  • Eğitim ve sınav 2 ay sürecektir. Eğitim ve sınavların bu süre zarfında tamamlanması gerekmektedir.
  • Her adayın 3 sınav hakkı vardır. 3 sınav hakkınızda da başarılı olamama durumunda ek sınav ücreti 480₺'dir.
  • Sınavda 50 ve üzeri alan adaylarımız sertifika almaya hak kazanacaktır.
  • Eğitim sonunda katılımcılara, "Sertifika Belgesi" verilecektir.

BAŞVURU HAKKINDA:

• Türkiye’nin ve Dünya’nın neresinde olursanız olun eğitim programlarına başvurabilirsiniz.
  • Başvurusu olmayan adayların kayıtları kabul edilmemektedir. Önce başvuru yapınız.
  • Kaydınızı internet üzerinden oluşturabilirsiniz.
  • Ödeme işlemini aşağıda yer alan banka hesabından gerçekleştirebilirsiniz.
  • Ödeme işlemi sonrasında dekont, makbuz ya da ekran görüntüsünü 0549 694 54 00 iletişim numarasına whatsapp üzerinden iletmeniz gerekmektedir.
  • Ödeme işlemi sırasında açıklama kısmına " TC Kimlik No ve Eğitim Adı" yazılmalıdır.
  • Ödeme esnasında alıcı adı / hesap sahibi kısmına "Sakarya Uygulamalı Bilimler Ün Sayem-Kurs/Eğitim Gelirleri(Sığdığı kadarını yazınız.)” yazdığınıza dikkat etmeniz gerekmektedir.
  • Başvuru esnasında doldurulan bilgiler aday sorumluluğuna aittir.
  • Başvuru oluşturduğunuz bilgiler ile sistem girişleriniz açılacaktır. Tüm bilgileri doğru ve eksiksiz doldurmanız gerekmektedir.

0 yoruma göre

Düşüncelerini paylaş

Bu eğitimi kullandıysanız, düşüncelerinizi diğer kişiler ile paylaşın

Yeni Yorum