Çevre Temizliği ve Denetimi Önlisans Programı Nedir ?

Çevre Temizliği ve Denetimi Önlisans Programı, çevre temizliği, atık yönetimi, çevresel denetimler, çevre koruma yöntemleri ve çevre düzenlemeleri gibi konuları içeren bir programdır. Bu program, öğrencilere çevre temizliği teknikleri, atık yönetimi planlaması, çevresel denetim süreçleri ve çevre düzenlemeleri hakkında bilgi verir.

Bu programı tamamlayan mezunlar, çevre temizliği ve denetimi birimlerinde, belediyelerde, çevre danışmanlık firmalarında veya özel şirketlerde çalışabilirler. Çevre temizliği projeleri yönetebilir, atık yönetim planları oluşturabilir, çevresel denetimler gerçekleştirebilir ve çevre düzenlemelerine uyumu denetleyebilirler.