Dijital Pazarlama Yönetimi Sertifika Programı

Dijital pazarlama yönetimi hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler, KOBİ’ler ve mevcut bilgilerini geliştirmek isteyen uzmanlar katılabilir.

DİJİTAL PAZARLAMA YÖNETİMİ EĞİTİMİ

Bu program sayesinde katılımcılar; dijital pazarlamanın kurumlar açısından önemi ve avantajları, dijital pazarlama sürecinin nasıl oluşturulduğu ve dijital pazarlamada kullanılan kanallar, stratejiler, terminoloji ve ölçümleme hakkında bilgi sahibi olacaklardır.

KİMLER KATILMALI

EĞİTİM İÇERİĞİ

NELER ÖĞRENECEKSİNİZ

Dijital Pazarlamaya Giriş

• Dijital Dönüşüm
    • Dijital Pazarlama
    • Dijital Pazarlamanın Önemi ve Avantajları
    • Dijital Pazarlama Terminolojisi

Dijital Pazarlama Yönetimi Süreci

• Hedef Kitlenin Belirlenmesi Süreci
    • Rakip Analizi
    • Rakiplerden Farklılaşma
    • Kullanılması Planlanan Kanallar
    • Sonuçların Değerlendirilmesi

Dijital Pazarlama Kanalları

• Arama Motoru Optimizasyonu / (SEO)
    • Arama Motoru Reklamcılığı / (SEM) Ve Google Ads
    • Yeniden Pazarlama
    • E-Posta Pazarlaması
    • Sosyal Medya Pazarlaması
    • İçerik Pazarlaması
    • Görüntülü Reklamlar
    • Mobil Pazarlama

Dijital Pazarlamada Ölçümleme ve Raporlama

• Ölçümleme
    • Raporlama
    • Raporlama ve Analiz Araçları
    • Google Analytics
    • Trafik Analizi
    • A/B Test
    • Dijital Analiz ve Yardımcı Araçlar

EĞİTİM SÜRESİ

86 Uzaktan Eğitim Saati Sürecektir.

Eğitim sonunda elde edeceğiniz sertifikanız ile mesleki gelişiminize katkıda bulunabilirsiniz. Bu tür eğitimler destekleyici faaliyetler sınıfında bulunmaktadır. Gelişiminize katkıda bulunarak almaya hak kazandığınız sertifikanızı öz geçmişinize ekleyerek kullanabilirsiniz. Belgeniz üniversite onaylı ve e-Devlet'te sorgulanabilir ayrıca Türkiye'de İlk defa Transkriptle birlikte e-Devlet'ten Görüntülenecektir.

Mesleki eğitimler ve sertifikalar, genellikle belli mesleki alanlarda çalışan veya çalışmak isteyen kişiler tarafından tercih edilir.
     Bu eğitimler, bir mesleki alanda çalışan kişilere ileri seviye bilgi ve beceriler kazandırmak amacıyla verilir ve bu eğitimlerin tamamlanmasını takiben bir sertifika verilir. Bu sertifikalar mesleki alanda çalışan kişilerin yetkinliklerini gösterir. Bu nedenle mesleki eğitimler ve sertifikalar, mesleki kariyerlerini geliştirmeyi hedefleyen kişiler için önemlidir. Mesleki eğitimler ve sertifikalar herkes tarafından tercih edilebilir.

Örneğin, mesleki alanda çalışmayı düşünen ve bu alanda çalışmaya başlamak için gerekli bilgi ve becerilere sahip olmak isteyen kişiler bu tür eğitimleri ve sertifikaları alarak mesleki alanda çalışmaya başlayabilirler. Bu tür eğitimler ve sertifikalar, aynı zamanda mesleki alanda çalışan kişilerin kariyerlerini ilerletmek için de kullanılabilir. Örneğin, bir mühendis olarak çalışan kişi, mühendislik alanında ileri seviye bir eğitim alarak kariyerine devam edebilir ve bu sayede daha yüksek bir pozisyona geçme şansını artırabilir.

Sonuç olarak, mesleki eğitimler ve sertifikalar, mesleki alanda çalışmak isteyen veya mesleki kariyerlerini geliştirmeyi hedefleyen herkes tarafından tercih edilebilir. Mesleki eğitimler ve sertifikalar, mesleki alanda çalışmaya başlamak için gerekli bilgi ve becerilere sahip olmak için önemlidir ve aynı zamanda mesleki kariyerlerini ilerletmek için de kullanılabilir.

'Eğitime Katıl '' butonuyla kaydınızı tamamlayabilirsiniz. Sistem sizi yönlendirmektedir. Ödeme işleminizi Banka/Kredi Kartı ile veya Havale EFT yöntemiyle tamamlayabilirsiniz.

Ödemenizi Kredi Kartı ile yaparsanız sisteminiz otomatik olarak 60-120 saniye içerisinde öğrenci numaranızı oluşturularak SMS olarak giriş bilgilerinizi size iletecektir , EFT / Havale Ödemeleri mesai saatleri içerisinde yaparsanız sisteminiz aynı gün , mesai dışı yaparsanız ilk mesai gününde açılıp giriş bilgileriniz sms olarak size ulaşacaktır.

Sistem aşamalarını Öğrenci Paneliniz üzerinden görüntüleyebilirsiniz ve ayrıca SMS olarak tüm bilgilendirmeler tarafınıza ulaşacaktır.

• Eğitim ve sınav 2 ay sürecektir. Eğitim ve sınavların bu süre zarfında tamamlanması gerekmektedir.
    • Her adayın 3 sınav hakkı vardır.