Dijital Pazarlama Yönetimi Sertifika Programı Nedir?

Dijital Pazarlama Yönetimi Sertifika Programı, dijital pazarlama stratejileri ve uygulamaları konusunda bilgi ve beceri kazandırmayı amaçlayan bir eğitim programıdır. Program, dijital dünyada ürün ve hizmetlerin etkili bir şekilde pazarlanmasını sağlayacak temel prensipleri öğretir.

Sertifika programının içeriği şunları içerebilir: Dijital Pazarlama Temelleri: Dijital pazarlama kavramları ve terminolojisi, dijital pazarlama kanalları ve araçları, hedef kitle belirleme, rakip analizi, pazarlama stratejileri, ölçme ve analiz yöntemleri.

• Web Sitesi Yönetimi ve Optimizasyonu: Web sitesi tasarımı ve geliştirme, kullanıcı deneyimi, arama motoru optimizasyonu (SEO), web analizi ve kullanıcı davranışları.
  • Sosyal Medya Pazarlaması: Sosyal medya stratejileri, içerik oluşturma, yönetim ve planlama, sosyal medya reklamcılığı, etkileyici pazarlama.
  • E-posta Pazarlaması: E-posta pazarlama stratejileri, e-posta kampanyaları oluşturma, otomasyon, ölçme ve analiz yöntemleri.
  • Mobil Pazarlama: Mobil uygulama geliştirme, SMS pazarlaması, mobil reklamcılık, mobil web siteleri.
  • Dijital Reklamcılık: Dijital reklam formatları, hedefleme, bütçe planlama, ölçme ve analiz yöntemleri, programatik reklamcılık.
  • İçerik Pazarlaması: İçerik stratejileri, içerik oluşturma, yayınlama, dağıtım ve ölçme.
  • Affiliate Marketing: Ortaklık pazarlaması temelleri, ortaklık ağı seçimi, ortaklık pazarlaması stratejileri, performans ölçümü.
  • E-ticaret Yönetimi: E-ticaret platformları, müşteri deneyimi, ödeme sistemleri, sipariş takibi ve lojistik.

Sertifika programı, katılımcılara dijital pazarlama alanında gerekli olan temel becerileri ve bilgileri kazandırmak için tasarlanmıştır. Program sonunda, katılımcılar dijital pazarlama stratejilerini oluşturma, uygulama ve yönetme konularında uzmanlaşmış olacaklardır.

Sertifika Programına Bakınız.

Dijital Pazarlama Yönetimi Sertifika Programı