(433)

• Edevletten Transkriptli Sertifika
  • Tüm Cihazlardan 7/24 Erişim

Diş Hekimi Asistanı Eğitimi Sertifika Programı

Diş kliniklerinde her geçen gün artan diş hekimi yardımcısı ihtiyacını karşılamak için Diş Hekimi Asistanlığı Sertifika Programı oluşturulmuştur.
Oluşturulan Diş Hekimi Asistanlığı Eğitimi, sektörde faal olarak çalışan ve çalışmak isteyen Diş Hekimi Asistanlarının mesleki ve kişisel gelişimine katkıda bulunarak Diş Hekimi Asistanlığı Mesleğinin incelik ve gerekliliklerini anlatmak için hazırlanmıştır.

Sağlık sektöründe bulunan hastane ve özel kliniklerde yardımcı personel ihtiyacı her geçen gün artmakta ve istihdam yelpazesi genişlemektedir. Bu durumda kişilerin eğitimini görerek almış oldukları Diş Hekimi Asistanı Sertifikası işe girişte katılımcıya yardımcı olmakta ve bu alanda eğitim aldığını kanıtlar nitelikte olmaktadır.

2 Yıllık bölümü olan Ağız ve Diş Sağlığı bölümünü bitirerek Diş Hekimi Asistanı olabileceğiniz gibi, tarafımızca oluşturulup hazırlanan Diş Hekimi Asistanı Eğitim Programı sonunda elde edeceğiniz Sertifika ile de bu sektörde iş imkanı bulma olasılığınız yükselmektedir. Günümüz şartlarında sertifikalar öz geçmişinizi doldurmanız için oldukça önemli bir konumda bulunmaktadır.

Diş hekimi asistanında bulunması gereken nitelikler:

• Çalıştığı sağlık kuruluşunun kurallarını çok iyi biliyor olması,
  • Sterilizasyon konusuna hakim olması ve bu konuda gereken özeni gösteriyor olması,
  • Sistemli, düzenli çalışıyor olması,
  • Detaylara önem verip hiçbir detayı atlamaması,
  • Pratik zekalı olup çıkan sorunları hemen çözebilecek yapıda olması,
  • Özellikle hastalara karşı güler yüzlü olması,
  • Stres altında çalışabilecek bir yapıda olması,
  • İlk yardım konusunda bilgili olması,
  • Diş hekimine hastanın yanında herhangi bir müdahalede bulunmaması önemlidir.

Belgeniz Üniversite onaylı ve E-Devlet'te sorgulanabilir olacak ve ayrıca Türkiye'de i̇lk defa Transkriptle birlikte sunulacak ve görüntülenecektir.

Eğitim sonunda elde edeceğiniz sertifikalarınız ile kişisel ve mesleki gelişiminize katkıda bulunabilirsiniz, bu tür eğitimler destekleyici faaliyetler sınıfında bulunmaktadır, gelişiminize katkıda bulunarak almaya hak kazandığınız sertifikanızı öz geçmişinize ekleyerek kullanabilirsiniz.

Sağlık eğitimleri ve sağlık sertifikaları genellikle sağlık mesleklerinde çalışanlar veya bu mesleklerde çalışmayı planlayanlar tarafından tercih edilmektedir. Bu meslekler arasında doktorlar, hemşireler, hemşire yardımcısı, ebeler, diş hekimleri, fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanları, laboratuvar teknisyenleri, diyetisyenler ve beslenme uzmanları, farmasötik teknisyenler, sağlık bakımı hizmetlerinde çalışan sağlık personeli ve benzeri meslekler sayılabilir.

Ancak, bu meslek grupları dışındaki kişiler de sağlık eğitimlerine ve sertifikalarına katılabilirler. (Okul Hemşiresi gibi spesifik eğitimlere sadece ilgili bölümler katılabilirler.)  Sağlık alanına ilgisi olan veya sağlık konularını öğrenmek isteyenler de kişisel gelişim için başvurabilir. Sertifikasını mesleki anlamda kullanamazlar.

Eğitim başvurularında en az lise mezuniyeti şartı aranmaktadır.

Eğitime nasıl katılabilirim?

Site içerisindeki "Eğitime katıl" butonuyla sepetinize ekleyip sistem yönlendirmesini takip ederek eğitimlere katılabilirsiniz, ödeme işleminizi banka/kredi kartı ile veya havale eft yöntemiyle tamamlayabilirsiniz.

Ödemenizi kredi kartı ile yaparsanız sisteminiz otomatik olarak 60-120 saniye içerisinde öğrenci numaranızı oluşturularak sms olarak giriş bilgilerinizi size iletecektir, Eft/Havale ödemeleri mesai saatleri içerisinde yaparsanız sisteminiz aynı gün, mesai dışı yaparsanız ilk mesai gününde açılıp giriş bilgileriniz sms olarak size ulaşacaktır.

Sistem aşamalarını Öğrenci Paneliniz üzerinden görüntüleyebilirsiniz ve ayrıca SMS olarak tüm bilgilendirmeler tarafınıza ulaşacaktır.

SÜREÇ HAKKINDA:

• Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi onaylı sertifika elde edebileceğiniz bir kişisel ve mesleki gelişim programıdır.
  • Derslerin işlenişinde uzaktan eğitim yönetmeliği geçerli olacaktır.
  • Eğitim başlangıç ve bitiş tarihleri arasında tüm ders videoları 7/24 açık olup dileğiniz zaman aralığında istediğiniz kadar izleyebilirsiniz.
  • Kayıt itibariyle kullanıcı adı ve şifre SMS yoluyla iletilmektedir.
  • Sınavlar internet üzerinden Avrupa online sınav uygulama kriterlerine göre gerçekleştirilecektir. Çoktan seçmeli test şeklindedir.
  • Eğitim ve sınav 2 ay sürecektir. Eğitim ve sınavların bu süre zarfında tamamlanması gerekmektedir.
  • Her adayın 3 sınav hakkı vardır.
  • Sınavda 50 ve üzeri alan adaylarımız sertifika almaya hak kazanacaktır.
  • Eğitim sonunda katılımcılara, "Sertifika Belgesi" verilecektir.

BAŞVURU HAKKINDA:

• Türkiye’nin ve Dünya’nın neresinde olursanız olun eğitim programlarına başvurabilirsiniz.
  • Başvurusu olmayan adayların kayıtları kabul edilmemektedir. Önce başvuru yapınız.
  • Kaydınızı internet üzerinden oluşturabilirsiniz.
  • Ödeme işlemini aşağıda yer alan banka hesabından gerçekleştirebilirsiniz.
  • Ödeme işlemi sonrasında dekont, makbuz ya da ekran görüntüsünü 0549 694 54 00 iletişim numarasına whatsapp üzerinden iletmeniz gerekmektedir.
  • Ödeme işlemi sırasında açıklama kısmına " TC Kimlik No ve Eğitim Adı" yazılmalıdır.
  • Ödeme esnasında alıcı adı / hesap sahibi kısmına "Sakarya Uygulamalı Bilimler Ün Sayem-Kurs/Eğitim Gelirleri(Sığdığı kadarını yazınız.)” yazdığınıza dikkat etmeniz gerekmektedir.
  • Başvuru esnasında doldurulan bilgiler aday sorumluluğuna aittir.
  • Başvuru oluşturduğunuz bilgiler ile sistem girişleriniz açılacaktır. Tüm bilgileri doğru ve eksiksiz doldurmanız gerekmektedir.

0 yoruma göre

Düşüncelerini paylaş

Bu eğitimi kullandıysanız, düşüncelerinizi diğer kişiler ile paylaşın

Yeni Yorum