Eğitim İletişimi Ve Planlaması Yüksek Lisans Programı Nedir / Ne İş Yapar / Çalışma Alanları?

Eğitim İletişimi ve Planlaması Yüksek Lisans Programı, eğitim süreçlerinde iletişim stratejilerini ve planlamayı inceleyen bir lisansüstü programdır. Bu program, eğitim iletişimi, eğitim teknolojileri, eğitim planlaması ve program değerlendirmesi konularını kapsar.

Öğrenciler, iletişim tekniklerini, eğitim materyali geliştirme yöntemlerini ve eğitim programlarının tasarımını öğrenirler. Mezunlar, eğitim kurumlarında iletişim stratejileri geliştirme, eğitim materyali hazırlama veya eğitim programlarının planlanması ve değerlendirilmesi gibi görevleri üstlenebilirler. Ayrıca, eğitim teknolojileri alanında danışmanlık yapabilir veya eğitim araştırmaları ve yayınları yapabilirler.