Girişimcilik Yüksek Lisans Programı Nedir / Ne İş Yapar / Çalışma Alanları?

Girişimcilik Yüksek Lisans Programı, öğrencilere girişimcilik konusunda derinlemesine bir eğitim sunan bir yüksek lisans programıdır. Bu program, girişimcilik becerilerini geliştirmeyi, iş planı oluşturmayı, pazar araştırması yapmayı, finans yönetimini ve pazarlama stratejilerini öğretmeyi amaçlar.

Programı tamamlayan mezunlar, kendi işlerini kurma, girişimci danışmanı olma, iş geliştirme yöneticisi olarak çalışma veya inovasyon yöneticisi gibi pozisyonlarda çalışma gibi geniş bir çalışma alanına sahip olurlar. Bu program, öğrencilere girişimcilik alanında rekabetçi bir avantaj sağlar ve ekonomik büyümeye katkıda bulunma potansiyeline sahiptir.